Barnkalas

Barnkalas

För privatpersoner har vi skapat ett par barnkalaspaket utefter de vanligaste förfrågningarna vi får.

Se informationen nedan och tveka inte att höra av dig om du har några frågor. Kontakta oss 

BARNKALAS & FEST


 

Rymmer endast kalastiden en aktivitet kan ni välja mellan:

 

Ballongfigurer

 

Glittertatueringar

 

Ansiktsmålning


EN AKTIVITET 1900:- (tid ca en timme beroende på exakt antal barn)

 


KALASKOMBO:


En underhållare kommer och börjar med ansiktsmålning/ glittertatueringar vartefter gästerna anländer för att sedan även göra ballongfigurer under tiden barnen sitter ned och fikar. Kalaset fortsätter sedan i er egen regi. Passar alla åldrar.

 

PRIS KALASKOMBO 2500:- (tid ca 1,5 timme beroende på exakt antal barn)

 

 

Priset gäller barnkalas i Stockholm där restiden inte överstiger 30 minuter från centralen. För längre resor tillkommer restidsersättning, hör med oss vad totalpriset blir.

  TEMAKALAS "No worries": Ett (nästan) All Inclusive-paket. Det enda du behöver göra är att ordna med det som ska ätas så sköter vi resten.


Passar bäst för åldern 4-10 år. Total tid vi är på plats 3 timmar varav kalastid 2 timmar.


Två underhållare (klädda/sminkade i tema) kommer en timme innan kalaset för att förbereda.

 

 

 

Ansiktsmålning/Glittertatueringar

Ballongfigurer

Ballongdekoration i tema på kalasbordet samt matchande lösa kalasballonger på golvet.

Dukning till kalasbordet inkl tallrikar, servetter, bestick,muggar & serpentiner

Lekar

Skattjakt inkl "skatten" i form av godispåsar till alla barn.

 

 4900:-


Priserna gäller barnkalas i Stockholm där restiden inte överstiger 30 minuter från centralen. För längre resor tillkommer restidsersättning, hör med oss vad totalpriset blir.
Inte barnkalas men ändå privatfest? Kanske något kul för barnen på bröllop eller 50årsfesten?


Lilla lekhörnan


 Ni kan också hyra oss per timme för något kul till lekhörnan om det kanske inte är helt klart exakt hur många barn som kommer. 1500kr inkl moms per timme per aktivitet. Minimumbokning 2 timmar.


Helhetskonceptet Barnklubben.


Här är ett helt koncept för maximalt skoj! Vi är flera barnvakter( hur många beror på antal barn) som leker, läser, ansiktsmålar, ballongtrixar, tittar på film och pysslar med barnen. Föräldrarna kan gå iväg och njuta av det vuxna kalaset medans småkottarna har sitt egna kalas! Kräver konferensrum eller liknande så avgränsning är möjlig för att kunna hålla koll. Kostnad beroende på antal barn och hur många timmar, vänligen kontakta oss för en offert.
 

 

 

ONLINEKONCEPT


Den senaste tiden har vi fått anleding att starta upp vårt koncept "Prinsessa Online" där vi har några olika alternativ att välja på för en rolig överrasking för födelsedagsbarnet.


Förinspelad Video


Vald prinsessa spelar in, med hjälp av information från er, en personlig födelsedagshälsning till födelsedagsbarnet där ni kan välja mellan "ja må hon leva" eller "happy birthday" som födelsedagssång.

 500kr


Videochatt 1


Träffa favoriten via livechatt. Ni förser oss med information( vi skickar en lista med frågor t.ex vad barnet har för intressen)och vi ringer upp och sjunger( happy birthday/ja må hon leva) och pratar/sjunger tillsammans med barnet i ca 15 minuter och har sedan en magisk överraskning som med lite föräldrahjälp dyker upp vid dörren eller annan plats, en present med en juvel (samma som i videon ovan) inuti!


750kr


Videochatt 2


Samma upplägg som ovan men med två prinsessor t.ex Elsa&Anna


1200kr


Tillägg till livechatt:


1.Inbjudan till chat med ballongbud via vår presentshop ballongbud.se. Ett spännande sätt att skicka meddelande som bjuder in till chatten. De olika varianterna finns att se på ballongbud.se. T.ex 


https://ballongbud.se/produkt/Surprise-Unicorn


produktpriserna inkluderar leveransavgift.


2. Set för glittertatueringar inklusive 20 stenciler, 4 glitterfärger, kroppslim. Glittertatueringar är väldigt enkla att göra och barnen gillar att de sitter kvar ca fem dagar.

300kr